top of page

Kiinalainen lääketiede & akupunktio

Hieronta & akupunktio 90 min / 119€

Akupunktio 60min / 57€

Hieronta & akupunktio on ylivoimaisesti suosituin hoito. Varmasti siksi koska saat tässä hoitokombossa parhaimman hyödyn. Varaa tämä hoito kun tulet ensimmäistä kertaa akupunktioon. 60 minuutin hoito on hyvä jatkokäynneille tai kun tunnet että sinulle riittää pelkkä neulahoito.

 

Hoidon alussa käymme läpi kokonaisvointisi. Kieli -ja pulssidiagnoosin avulla teen diagnoosin ja hoitosuunnitelman. 

Seuraavaksi pääset pehmeälle, lämmitetylle hoitopedille ja teen juuri sinulle räätälöidyn hoidon johon voi kuulua aromaterapiaa, kuumakivihierontaa, kuivakuppausta, tai moksausta. Lopuksi saat vielä levätä akupunktioneulojen vaikuttaessa noin 20-30 minuuttia.

 

Akupunktiota voidaan käyttää anti-stress hoitona ja sillä voidaan hoitaa myös monia akuutteja tai kroonistuneita oireita mm. erilaiset kivut ja säryt, migreeni, kuukautisongelmat, ruoansulatusvaivat, unettomuus, masennus, ahdistuneisuus jne. 

Akupunktio ja muut kiinalaisen lääketieteen metodit ovat olleet käytössä jo tuhansien vuosien ajan. Vuonna 2010 UNESCO nimesi Perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktio- ja moksibustiohoidot ihmiskunnan aineettomaksi kulttuuriperinnöksi ja siten välittömän suojelun kohteeksi. Akupunktiosta on tehty lukuisia kansainvälisiä tutkimuksia. Näistä voi lukea lisää: Home - Evidence Based Acupuncture

Acupuncture
bottom of page