top of page

Hierontahoidot

Rentouttava Yin-hieronta 60 min / 89€

Kuivakuppaus & hieronta 60 min / 89€

Raskausajan hieronta 60min / 89€

Yin Rituals 90min / 124€

Rentouttava Yin -hieronta sopii sinulle jos tunnet että hermostosi on ylivirittynyt ja sinun on vaikea palautua. Tämä hoitokokonaisuus pohjautuu klassiseen hierontaan, ja siinä on mausteena rauhoittavaa balilaishenkistä hierontaa, aromaterapiaa, refleksologiaa sekä kuumakivihierontaa. Se keskittyy parasympaattisen hermoston tasapainottamiseen, ja sitä kautta purkamaan pitkittynyttä stressiä, univaikeuksia, väsymystä, uupumusta, masennusta, tai ahdistusta. 

Ensin valitsemme sinulle sopivan eteeristen öljyjen kombon.

Sitten pääset pehmeälle hoitopedille peiton alle.

Selkä, niska ja hartian seutu hierotaan lämpimällä öljyllä pitkin ja rauhallisin ottein. Mukana hieronnassa on myös lämpimät hoitokivet jotka rentouttavat lihaksia ja rauhoittavat mieltä. Selän hieronnan jälkeen pääset kääntymään ja saat pitkän päähieronnan jossa on mukana sinulle sopivaa akupistepainantaa. Jalat saavat vielä maadoittavan refleksologisen hieronnan. 

Lopuksi tehtävä energiahoito tasapainottaa ja tyynnyttää.

Kuivakuppaus -hieronta sopii sinulle joka kärsit selän ja niska-hartia-alueen säryistä ja jäykkyyksistä. Saatat olla stressaantunut ja vietät paljon aikaa päätteen edessä. Ehkä huomaat jännitystä myös leukojen alueella ja puret hampaita yöllä. 

Tässä hoitokombossa on paljon samoja elementtejä kuin Yin-hieronnassakin mutta keskitymme parantamaan lihasten aineenvaihduntaa kuivakuppauksen tai guashahieronnan avulla. 

Käytän erilaisia otteita jotta kivut hellittävät mutta niin, että hermostosi rauhoittuu. 

Tämä on todellinen stressiniskan unelmahoito!

 

 

Yin Rituals 90 min / 124€

Haluatko totaalinollauksen arkeesi? 

Aiheuttaako stressi kireyksiä hartioille ja kasvoille?

Yin Rituals on suunniteltu juuri Sinulle! Se perustuu parasympaattisen ja sympaattisen hermoston tasapainottamiseen. Siinä käytetyt otteet ovat syviä ja virtaavia, syvärentouttaen sinut päästä varpaisiin. 

 

Hoidossa valitaan juuri sinulle sopivin aromaterapeuttinen hierontaöljy. Pääset pujahtamaan pehmeisiin lakanoihin lämmitetylle hoitopedille. 

 

 Selkä sekä niska-hartiaseutu saa hitaan ja antistress-hieronnan 

 

 Jalat saavat pitkän ja maadoittavan refleksologisen hieronnan lämpökivien avulla.

 

 Kasvot ja dekoltee puhdistetaan Yin Your Skin-tuotesarjan huumaavan tuoksuvilla tuotteilla. Autuaallinen Yin Your Skin Pro-kasvoguashahoito parantaa lymfakiertoa, verenkiertoa ja rentouttaa jähmeitä kasvojen lihaksia. Ilmeesi ja ihosi kirkastuu - Shen loistaa silmistäsi hoidon jälkeen! 

Raskausajan hieronta 60 min / 89€

Olen kehitellyt raskausajan hieronnan joka auttaa valmistautumaan synnytykseen, tasapainottaa hormonitoimintaa, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, sekä rentouttaa kehoa ja mieltä, moni saakin paljon apua esimerkiksi unettomuuteen. Se vaikuttaa hermostoon rauhoittavasti joka vaikuttaa myös sikiön hyvinvointiin.

 

Hoito on turvallista tehdä raskauden alusta loppuun asti. Hoidossa voidaan käyttää myös akupunktiota esimerkiksi raskauspahoinvointiin ja myöhemmin synnytyksen käynnistämiseen.

Shoulder Massage
bottom of page