top of page

Holistiset kauneudenhoitomenetelmät

Kosmeettinen akupunktio ja LED-valohoito

 

ensikäynti 90min / 119€

jatkokäynti 60min / 89€

Kosmeettinen akupunktio, joka tunnetaan myös nimellä kasvoakupunktio, on luonnollinen "facelift" jonka tavoitteena on parantaa ihon ulkonäköä ja edistää yleistä hyvinvointia. Stimuloimalla tiettyjä kasvojen ja vartalon kohtia tämä ikivanha käytäntö auttaa tehostamaan energian virtausta, lisäämään verenkiertoa ja stimuloimaan kollageenin tuotantoa, jolloin iho on nuorekkaampi ja säteilevämpi.

Toisin kuin invasiiviset kosmeettiset toimenpiteet, kosmeettinen akupunktio tarjoaa kokonaisvaltaisemman lähestymistavan kauneuteen, keskittyen koko kehon tasapainoon ja harmoniaan. Käsittelemällä iho-ongelmien taustalla olevia syitä, kuten stressiä, huonoa verenkiertoa ja hormonaalista epätasapainoa, se ei vain paranna ulkonäköä, vaan myös edistää sisäistä terveyttä ja elinvoimaa.

Kosmeettisen akupunktion aikana steriilejä akupunktioneuloja ja aivan pieniä, intradermal-neuloja laitetaan tiettyihin kohtiin kasvossa sekä muille kehon alueille. Nämä neulat auttavat stimuloimaan kehon luonnollista paranemisreaktiota ja edistävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jotka ovat välttämättömiä kiinteän ja joustavan ihon ylläpitämiseksi. Hoito auttaa myös rentouttamaan kasvojen lihaksia vähentäen juonteita, ryppyjä ja roikkuvaa ihoa.

Kosmeettisten etujensa lisäksi kosmeettinen akupunktio tarjoaa monia muita etuja. Se voi auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia, parantamaan ihon sävyä ja rakennetta, minimoimaan aknea ja arpia sekä tasoittamaan ihon pigmentaatiota. Lisäksi se voi käsitellä myös muita terveysongelmia, kuten stressiä, ahdistusta, unettomuutta ja ruoansulatusongelmia, koska se edistää yleistä hyvinvointiasi.

 

Hoitoon kuuluu myös tehokas Celluma LED-valohoito.

Kosmeettinen akupunktio on turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto invasiivisille kosmeettisille toimenpiteille ilman sivuvaikutuksia. Se sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, ja tulokset ovat asteittaisia ​​ja pitkäkestoisia. On kuitenkin tärkeää huomata, että optimaalisten tulosten saavuttamiseksi tarvitaan yleensä useita istuntoja, koska kosmeettisen akupunktion vaikutukset lisääntyvät ajan myötä.

Jos etsit kokonaisvaltaista lähestymistapaa kauneuteen ja haluat parantaa luonnollista säteilyäsi, kosmeettinen akupunktio voi olla täydellinen ratkaisu sinulle. Koe tämän vanhan käytännön nuorentavat vaikutukset ja avaa ihosi todelliset mahdollisuudet ja edistä samalla yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Varaa aika jo tänään ja lähde matkalle kohti nuorekkaampaa, eloisampaa ja itsevarmempaa sinua!

 

 

Kosmeettinen kasvokuppaus 60min / 89€

Pehmeillä silikonisilla kasvokupeilla tehtävä kasvohoito buustaa ihon ja kudosten verenkiertoa saaden ihosi hehkumaan ja se aktivoi kollageenin tuotantoa. Hoito edistää myös lymfakiertoa eli vähentää turvotusta, sekä rentouttaa kasvojen lihaksia. Tämä on erityisen hyvä jäykille purentalihaksille. 

Hoitoon kuuluu rentouttavaa kasvojen akupisteiden painelua sekä päähierontaa. 

Tunnet olosi virkistyneeksi ja hehkuvaksi!

Facial Massage
bottom of page